fredag 20 januari 2017

En bra dag


Idag när vi vaknade upp såg det ut så här och i huvudet poppade Ledin-strofen ”Det kommer bli en bra dag idag” upp och med den inställningen brukar ju det mesta också bli bra. Efter frukost var jag och D1 ute i snön och lekte och kollade in Vasaloppsspåret som går genom campingen. Spännande värre idag då de jobbat med snökörning, d.v.s. lagt ut mängder av ny konstsnö så att spåren ska hålla sig fina ända till Vasaloppet.

Jag hann också med en härlig skidtur i solskenet. Planen var att åka från campingen men p.g.a. snökörningen fick det bli ändrade planer. Det blev bil till Eldris och en tur till Hökberg. Under tiden var resten av familjen på utflykt till biblioteket och lånade böcker.

På eftermiddagen var det sambons tur att få träna och nu var snökörningen klar så det gick att åka från campingen. Idag testade han den nya kombon Ski-swim. Han har börjat på en crawl-kurs hemma och ville träna på tekniken men också passa på att njuta av de fina skidspåren och vädret.

Under tiden var det också D1’s tur att ge sig ut i skidspåret påhejad av mig och med D2 sovandes i vagnen. I spåret träffade D1 på en jämnårig tjej som hon snabbt blev kompis med. Sen åkte de upp och ner för Auklandbacken tills det blev mörkt. Tänk vad lätt allt går bara man har en kompis!


Nu blir det mys i husvagnen resten av kvällen. Att dagen inleddes med kräk och bajs-sanering är ju inget man skriver om i bloggen, så nu får ni njuta av dessa bilder istället. :-)








1 kommentar:

  1. Härligt med fokus på det njutbara! Resten får man bara överleva....

    SvaraRadera